Vilkår

Priser

 • Alle priser er inklusiv 25 % moms og er DKK. 

Fragt 
 • Fragten koster 45 kr ligemeget hvor I landet eller hvor meget man bestiller for. 

Bytte/retur

 • 24 måneders reklamationsret - evt. begrænset af holdbarhedsdato - gælder også brugte vare og skaffevare. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.
 • 14 dages fortrydelsesret, hvis en forbruger anvender sin fortrydelsesret, skal forretningen tilbagebetale hele det beløb, som kunden har betalt, inklusiv forretningens forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste man kan kræve er, at forbrugeren selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Hævning af penge /personlig data 

 • Vi trækker først beløbet fra din konto, når varen er sendt afsted.
 • Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 Privatlivspolitik: se afsnittet længere nede. 

  Levering

  • Alle ordre bliver sendt på næstkommende hverdag. 
  • Vi sender med GLS, hvor du modtager tracking og det hele med mail, så snart pakken er på vej. 
  • Levering tager 1-2 dage 

  For spørgsmål eller andre henvendelser, så skriv til tokekrebs@gmail.com - du må spørge om lige hvad du vil. 

  Ombytning / retur

  Man kan godt bytte sin ordre eller få pengene retur. Send varen tilbage på nedenstående adresse, og oplys hvad du vil have istedet eller om du ønsker pengene tilbage. Kunden står selv for at betale fragten tilbage til os. Vi betaler for at sende en ny returvare, eller sender penge tilbage, hvis det ønskes.

  Returpakker sendes til

  Toke Krebs Eskildsen
  Egilsgade 5, 2 sal TV
  2300 København S

   

  Firma

  Golden Kebab
  CVR nr: 35556109
  Golden Kebab v/Toke Krebs Eskildsen
  Egilsgade 5, 2 sal TV. 
  2300 København S
  Tlf nr: 26856350 

  Privatlivspolitik

  Personoplysninger

  Generelt
  Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

  Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

  Sikkerhed
  Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

  Formål
  Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

  Periode for opbevaring
  Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

  Videregivelse af oplysninger
  Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

  Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

  Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

  Indsigt og klager
  Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ tokekrebs@gmail.com ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  Udgiver
  Websitet ejes og publiceres af:

  Golden Kebab
  CVR nr: 35556109
  Adresse
  Golden Kebab v/Toke Krebs Eskildsen
  Egilsgade 5, 2 sal TV. 
  2300 København S
  Tlf nr: 26856350